Screen-kaihtimet

Rakentamisen ja asumisen energiatehokkuus on hyvin ajankohtaista ja energiatehokkuusvaatimukset kiristyvät koko ajan. Tehokkaalla aurinkosuojauksella pienennetään jäähdytyksen vaatimaa energiantarvetta ja sillä onkin tärkeä osa yksilön lisäksi myös ympäristön hyvinvoinnissa.

Screen-kaihtimet ulos ja sisälle

Screen-kaihtimet voidaan asentaa sekä talon sisä- että ulkopuolelle. Ne estävät tehokkaasti sisätilojen kuumenemista, mutta erinomaisesta lämpö- ja häikäisysuojasta huolimatta valo pääsee sisätiloihin etkä menetä näkyvyyttä ulos.

Screen-kangasta voidaan käyttää erilaisissa lopputuotteissa, joten screen-kaihdin voi olla esimerkiksi rullaverho, pystylamelli tai paneeliverho riippuen käyttötarpeesta ja kohteen vaatimuksista.

Ulkopuolinen screen-kaihdin suojaa tehokkaimmin auringon lämmöltä ja pienentää näin merkittävästi jäähdytyskustannuksia.

Sisäpuolinen screen-kaihdin taas toimii näkösuojana ja häikäisyn estossa ja oikeilla kangasvalinnoilla sillä saadaan myös tehokasta apua sisätilojen lämpenemiseen.

Tervetuloa tutustumaan Screen-kaihdinvalikoimaan liikkeeseemme Sammonkadulle. Meiltä saat myös asiantuntevan mittaus- ja asennuspalvelun kaikkiin kohteisiin Tampereen seudulla.